Over ons

De Zeeuwse Sommelier is een initiatief van Cor van Hilst en Michiel Hautvast. Na bijna 25 jaar ervaring met koffie en thee, hebben wij een koffie- en thee website met een Zeeuws tintje.

Even voorstellen: Cor van Hilst is in 1999 begonnen met de start van onze eerste winkel. Voor die tijd was Cor werkzaam als directeur van een crisisopvangcentrum in Oss. Altijd al interesse gehad in koffie en thee producten. Cor is belast met de inkoop van alle producten, de dagelijkse coördinatie, de administratie en het verwerken van bestellingen. In de vrije uurtjes is Cor een enthousiaste tuinliefhebber, biologisch tuinieren is het continue thema in de tuin.

Michiel Hautvast is sinds 2001 mede-eigenaar. Michiel heeft aan het conservatorium gestudeerd (piano) en is later actief geworden in de ICT. Michiel is dagelijks druk bezig met de technische kant van onze webwinkel. Hij zorgt dat alles naar behoren functioneert. En hij is dagelijks actief met het verwerken van de bestellingen. Ook hij is dagelijks actief in de tuin en gaat er vaak op uit met zijn hond.

Onze adres

Geopend op afspraak voor het ophalen van bestellingen:
De Zeeuwse Sommelier

Brouwerijstraat 7D
4356 AL  OOSTKAPELLE

Kamer van Koophandel

De Zeeuwse Sommelier is een onderdeel van Van Hilst Koffie en Thee, geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. KvK Dossiernummer: 09113948.

BTW nummer

Wij zijn geregistreerd bij de belastingdienst onder nummer NL815702814B01.